Indlæser

Få din bil solgt hurtigere til en højere pris med disse 5 punkter

Sådan får du din bil solgt hurtigere til en højere pris.

Her er 5 punkter som kan hjælpe dig med at få solgt din bil hurtigere og til en bedre pris.

 

Find frem til den rigtige pris for din bil:

Når du skal sælge din bil på en brugtbilssalgsside er det vigtigt at du sammenligner din bil med tilsvarende biler og fastsætter din prisniveauet ud fra det. Det giver ikke mening at fastsætte prisen 50.000 kr. dyrere ift. markedsprisen. Husk altid at sætte prisen en smule højere op end hvad du er villig til at sælge bilen for. Det giver dig mulighed for at forhandle prisen ned til det egentlig prisniveau du vil sælge bilen til og gøre det lettere for dig at forhandle pris.

Gøre det overskueligt for køberen at købe bilen:

Husk at udfylde alt relevant info angående bilen inde på din bilannonce. Jo mere af en potentiel købers nysgerrighed og tvivl du kan dække gennem din annonce jo større en chance har du for at din bil bliver solgt. Husk at have en fuld service bog, beskrevet bilens udstyr osv.

Få bilen klargjort:

Få din bil klargjort med en dybdegående udvendig og indvendig rens. Dette kan du selv ordne i en vaskehal eller ved din indkørsel. Det anbefales dog at du tager din bil et professionelt rengøringsfirma, da de kan klargøre din bil bedre end du kan. En bil med rent interiør og en vask der får bilen til at skinne udvendigt er med at til at øge chancerne for et salg.

Tag masser af billeder:

Husk at få taget en masse billederne af bilen, så folk der ser din annonce kan få det bedste billede og syn på bilen. Vigtigt at tage billeder i god kvalitet og fra gode vinkler. Tag billederne under gode vejrforhold.

Vær ærlig omkring din bil:

Vær ærlig omkring din bil og eventuelle skader og problemer den har. Hvis du er ærlig omkring skader på din bil er der større sandsynlighed for at du får solgt din bil, modsat hvis en evt. køber selv spotter skaderne når personen kommer for at se bilen.

 

 

 

 

Skriv et svar