Indlæser

Tips til dig der skal købe en ny bil

Her er nogle råd til dig som er på udkig efter en ny bil!

Når du er på udkig efter en ny bil er der nogle punkter som er vigtige at overveje inden man tager den endelig beslutning omkring købet.

Først og fremmest skal du gøre et forarbejde på markedet. Stil dit budget op og kig på markedet hvad du kan få for dit budget. Sammenlign de forskellige biler med hinanden og nå frem til en relativ markedsværdi for de biler du muligvis er interesseret i. Det er også vigtigt at du vælger din bil ud fra dine behov. Pendler du meget mellem Aarhus og Kolding eksempelvis vil det give bedre mening for dig at kigge på en diesel bil med komfort, da du skal ud og køre lange ture. Skal du modsat bruge bilen til bykørsel vil det give meget mere mening at du kigger efter benzinbiler. Udover kriterier som benzin og diesel, skal du også kigge på hvad det koster at holde bilen kørende. Tjek op på afgifter der er forbundet med bilen, prisen for at få bilen forsikret og hvor meget bilen kører på literen.

Efter du har fundet frem til den bil du vil købe vil det være en god ide at få bilen tjekket gennem en mekaniker eller FDM for eventuelle fejl og kilometer fusk. Husk at prøvekøre bilen inden du køber bilen. Det er også meget vigtigt at du får lavet en slutseddel på handelen, som bevis for at du er ejeren af bilen, så du ikke oplever svindel.

Skriv et svar