Indlæser

Review om Classic Car Race Aarhus

Her kan du læse om Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus er et årlig arrangement som foregår i Aarhus. Eventet er blevet afholdt over en weekend hvert år siden 2010 i Aarhus. Eventet foregår omkring Mindeparken i Aarhus og har en rute er er 2600 meter lang ca. Banen strækker sig over mindeparken, strandvejen og tangkrogen.

Classic Race Aarhus er også nordeuropas største racefestival. Overskuddet fra arrangementet bliver doneret til børns trafiksikkerhed.

Selve organisationen Classic Race Aarhus består af nogle få ansatte mens de har over 1000 frivillige til at hjælpe med at afvikle arrangementet med succes hvert år.

Arrangementet skulle i 2020 været afholdt mellem d. 15. -17. maj, men grundet corona og usikkerhed om man kunne få lov til at holde arrangementet valgte organisationen at udskyde det til 2021 i stedet for, hvor det er planlagt til at blive afholdt mellem d. 28. – 30. maj 2021. Det var blevet undersøgt om man kunne udskyde det til September i 2020 i stedet for et helt år frem, men grundet den usikkerhed og svingninger der er forbundet med corona kunne dette ikke lade sig gøre.

Der har siden 2010 også været tilknyttet et ambassadørkorps, som har været med til at bakke op omkring Classic Race Aarhus og promovere eventet. Med hjælp fra ambassadører har festivalen udviklet sig til et by-event hvor der årligt deltager mere end 40.000 tilskuere, 300 kører og over 1000 frivillige.

Siden starten i 2010 har der været tilknyttet et ambassadørkorps, som har bakket op omkring Classic Race Aarhus. En Racefestival som gennem 10’erne har udviklet sig til en kæmpe by-event med mere end 40.000 gæster, 300 kørere og 1000 frivillige.

Skriv et svar